Membru nou
Membru nou
Salut,
Sunt doar un fan al partii de Technic din gama Lego. Nu sunt un creator de MOCuri dar petrec cu placere timp pentru a le construi pe cele pe care le gasesc interesante.
Eu zic ca am o colectie considerabila atat de seturi cat si de piese.
Sper sa gasesc si aici modele Technic cu care sa imi petrec in continuare timpul.
Multumesc,
Adrian
Sunt doar un fan al partii de Technic din gama Lego. Nu sunt un creator de MOCuri dar petrec cu placere timp pentru a le construi pe cele pe care le gasesc interesante.
Eu zic ca am o colectie considerabila atat de seturi cat si de piese.
Sper sa gasesc si aici modele Technic cu care sa imi petrec in continuare timpul.
Multumesc,
Adrian
Re: Membru nou
Bine-ai venit ! la minunatiile pe care le fac baietii de la tehnic cred ca vei deveni curand si creator !
- Homersapien
- gură spartă

Salut si bine ai venit, precum vezi pe site avem multe concursuri Technic si multi pasionati de el.
Cati ani ai si de pe unde esti?
Cati ani ai si de pe unde esti?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Gata, deja te-au luat in colimator zelotii eretici de la Technic. May Ole Kirk have mercy on your soul!
- Homersapien
- gură spartă

pai clar te asteptam in 28 sept in curtea din spatele ParkLake MAll la concursul nostru anual de Vehicule Technic.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Din ce oras esti? Noi tehnicienii suntem cam imprastiati prin tara si suntem curiosi cand apare un fan nou de pe unde este.
Bucuresti