Salutare
Salutare
Buna tuturor , eu sunt Silviu si sunt un impatimit al jocurilor Lego inca de mic . Am colectionat Lego cam pana acum 5 ani cand am fost nevoit sa-mi vand usor usor toate seturile si recent , acum un an , am descoperit impreuna cu iubita mea ca aceasta pasiune este oarecum comuna , ea tot de la mine afland despre ele . Si asa am inceput sa colectionam timp de 1 an cate un set , cate un set , pana am ajuns la colectia care o avem acum . Avem un oras Lego de 2,70 m x 1,60 m , cu moc-uri , set-uri si multe detalii .
Temele pe care noi le apreciem cel mai mult sunt : City si Creator , dar nu putem exclude Friends (cu mici/mari modificari) .
Bine v-am gasit !
Temele pe care noi le apreciem cel mai mult sunt : City si Creator , dar nu putem exclude Friends (cu mici/mari modificari) .
Bine v-am gasit !
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Salutare
Bine ai venit!
- Homersapien
- gură spartă

Bine ati venit si VREM POZEEEEE
Buna baieti , multumesc ca m-ati primit cu caldura . Avem un canal de youtube unde postam mereu cand se intampla ceva nou la noi in oras , dar este posibil sa fac si un thread special unde sa pun si cateva poze .
-
RoccoSteel
- guraliv

Bine ai venit! Ai un link cu canalul pe undeva la indemana? :-)
Sigur , https://www.youtube.com/channel/UCqyvN7 ... derfulCity .RoccoSteel scrie: ↑Mar, 03 Octombrie '17, ora 19:26Bine ai venit! Ai un link cu canalul pe undeva la indemana? :-)
- Homersapien
- gură spartă

din ce oras sunteti?
Din Timisoara .
- Homersapien
- gură spartă

m-am uitat un pic peste canalul YT, pai sunteti fenomenali
, cum de nu sunteti deja in ceva grup de entuziasti LEgo?
si de unde luati piese?
si de unde luati piese?
Multumim si ne bucuram ca va place ce vedeti . In mare parte piesele le luam de pe BrickLink , am avut foarte multe comenzi de prin multe tari , unele bune alte mai putin bune , pot spune ca suntem noi in asta deoarece lucram la oras doar de un an si ceva , de aceea nu am intrat pe site-uri de lego , dar niciodata nu este prea tarziu .Homersapien scrie: ↑Mie, 04 Octombrie '17, ora 08:17m-am uitat un pic peste canalul YT, pai sunteti fenomenali, cum de nu sunteti deja in ceva grup de entuziasti LEgo?
si de unde luati piese?
Am mai avut comenzi de piese si de la CleverToys , unele chiar foarte mari , dar la ce preturi mari sunt , serviciile devin din ce in ce mai suparatoare .
- Homersapien
- gură spartă

Pai sunt sigur ca la urmatoarea Expozitie veti fi foarte invitati sa participati.
Clevertoys e pentru cand nu mai ai rabdare
, noi cam doar de pe BL luam piese, eu sunt cu Technic, mai este o solutie pentru piese dar aia e doar una pe an, poti citi aici viewtopic.php?f=44&t=5959&hilit=lugbulk
Sunt sigur ca va fi pe placul vostru.
Clevertoys e pentru cand nu mai ai rabdare
Sunt sigur ca va fi pe placul vostru.
Am citit , este interesant conceptul . Da , clevertoys este pentru cand nu avem rabdare , din pacate la ultima comanda i-a luat 5 zile sa vina ... Pana si pe BL vine mai repede