buna
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: buna
60074 este un set excelent si e pacat sa-l terfeleasca de la varsta asta. Plus ca este periculos asa cum a mentionat si Tamas. Pericolul major nu este inghitirea ca deh, iese pana la urma, ci inhalarea. Daca ii intra pe nas sau pe trahee o piesulica dinaia mica este foarte periculos. Daca vrei sa i-l lasi in continuare sa se joace scoate din set toate piesele mai mici de 1x1 inclusiv.
60074 e pentru mine
si sta intr-un sertar mai mult si incerc din cand in cand (timpul liber nu prea exista) sa ii pun un motor M.
nu se poate juca cu asta, nu pentru ca implica riscurile de care aminteai si tu, ci pentru ca piesele sunt foarte mici iar contructia nu ramane imbinata prea mult timp asa cum se intampla cu cele Duplo roflol
nu se poate juca cu asta, nu pentru ca implica riscurile de care aminteai si tu, ci pentru ca piesele sunt foarte mici iar contructia nu ramane imbinata prea mult timp asa cum se intampla cu cele Duplo roflol
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Da, la asta m-am gandit si eu. Rusine ca am confundat termenii medicali. Ma duc sa-mi trag punga de hartie pe capiuliand scrie:Pericolul major nu este inghitirea ca deh, iese pana la urma, ci inhalarea. Daca ii intra pe nas sau pe trahee o piesulica dinaia mica este foarte periculos
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
@tamas: Hai maa!... =)) Hai ca nu a fost nimic grav. Îmi pare rău, nu am intenționat sa fiu cârcotașul de serviciu... vroiam doar sa clarific pericolul.
@cristian: Chiar ai ambiție sa motorizezi chichineata aia. Sincer ma cam îndoiesc ca ai unde sa bagi doua motoare M, o baterie si un receiver. Si daca reușești nu prea o sa mai aibă mare lucru in comun cu modelul original...
@cristian: Chiar ai ambiție sa motorizezi chichineata aia. Sincer ma cam îndoiesc ca ai unde sa bagi doua motoare M, o baterie si un receiver. Si daca reușești nu prea o sa mai aibă mare lucru in comun cu modelul original...