Salutare din Timisoara
Salutare din Timisoara
Salutare tuturor,
Sunt Robert, cu aproximativ 3 ani in urma am inceput sa cumpar piese lego la kg din Germania (in scop comercial) am ajuns acum sa am aproximativ 300-400 kg. Din pacate nu am avut timp sa construiesc sau sa ma joc cu ele. M-am inscris in acest forum in ideea de a cunoaste persoane pasionate de Lego, care cunosc miile de piese.
Toate cele bune,
Robert
Sunt Robert, cu aproximativ 3 ani in urma am inceput sa cumpar piese lego la kg din Germania (in scop comercial) am ajuns acum sa am aproximativ 300-400 kg. Din pacate nu am avut timp sa construiesc sau sa ma joc cu ele. M-am inscris in acest forum in ideea de a cunoaste persoane pasionate de Lego, care cunosc miile de piese.
Toate cele bune,
Robert
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Salutare din Timisoara
Salut si bine ai venit! Avand in vedere cantitatea de lego pe care o detii cel mai bine ar fi sa le sortezi in primul rand pe categorii (roti, geamuri, caramizi cu panta, etc etc) si sa faci un inventar. Vinde-le pe Bricklink. Sau posteaza niste poze aici pe forum, poate gasesti oameni interesati
- talex
- gură spartă

Salutare, 300-400 kg? wow!
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Welcome home
Bravo pentru colectia ta masiva de Lego, sper sa le si folosesti intr-un scop anume, pe langa partea de vanzare. In Timisoara stiu ca sunt destui fani, dar nu cred ca vei gasi pe cineva sa te ajute sa le sortezi/vinzi, mai degraba ai face tu asta, te putem ajuta cu sfaturi macar. Oricum, iti urez multa bafta!
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut si bine ai venit !
Am citit postul tau in care ceri ajutor,dar mi se pare cam ciudat faptul ca iti trebuie o persoana care sorteaza si vinde LEGO-ul in locul tau.Oricum mult noroc !
Nu erai cumva pe Okazii sub numele de ziggybiggy ?
Am citit postul tau in care ceri ajutor,dar mi se pare cam ciudat faptul ca iti trebuie o persoana care sorteaza si vinde LEGO-ul in locul tau.Oricum mult noroc !
Nu erai cumva pe Okazii sub numele de ziggybiggy ?
- furnica98
- guraliv

- Judet: Maramures
sigur nu ai pus vreun 0 in plus?
-
tudor_andrei
- vorbăreț

As fi interesat sa cumpar niste piese , eu tot din Timisoara sunt. Lasa-mi, dac poti, datele tale de contact.