Scuze ca am trecut cu vederea partea asta a forumului,si sunt deja inscris de o saptamana...
Sunt Stefan,am 14 ani(imediat) si sunt din Brasov.
Gata cu prezentarea biografica,trecem la Lego.
Primul meu Lego propriu-zis l-am primit la 8 ani,5867 (Super Speedster daca nu ma insel). Pe baza lui am facut nenumarate moduri,facand abia pe la 11 ani primul MOC-un monopost pt. concursul acela Think It,Build It.Apoi am mai facut supercar-uri,ultimul fiind terminat in decembrie.
In colectia mea se numara cateva seturi City pe care doar le-am ansamblat,iar restul de vreo 3-4 seturi Creator au ajuns sortate pe culori,fiind sursa pt. Mocuri.
Forumul il stiu de vreo 6 luni (tot cautand acel 8070 , negasit nici pana azi) si abia saptamana trecuta m-am decis sa si postez,vazand ca e o comunitate prietenoasa,si singura de acest fel in Romania daca nu ma insel.
Visul meu este sa construiesc un MOC Supercar din Lego Technic,pe care sa il public apoi pe Lego Ideas(ce tot zic? Nici macar Vampire GT nu a fost aprobat,ce sansa am eu? :mrgreen:
P.S. Dupa ce fac rost de niste Lego Technic,poate vin si eu la un TT.Par foarte interesante.
Salut fani lego
- iceflashrocket
- vorbăreț

- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Re: Salut fani lego
Bine ca te-ai gandit sa incepi sa postezi, e chiar un forum prietenos, unde poti gasi ajutor sau sfaturi de orice fel.
Ma bucur ca te gandesti sa incepi cu Technic, te asteptam cu mare placere la urmatorul TT
Ma bucur ca te gandesti sa incepi cu Technic, te asteptam cu mare placere la urmatorul TT
- talex
- gură spartă

Bine ai venit! 
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- iceflashrocket
- vorbăreț

Va multumesc pt. primirea calduroasa,si sper sa fiu cat mai activ.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Bine ai venit! Iti urez sa ne tii ocupati in forumul de moc-uri 
- furnica98
- guraliv

- Judet: Maramures
bine ai venit si spor la MOC-UIT
poti sa te inspiri de la alte mocuri sau de la mine doar ca eu nu fac lego tehnic fac masini in care poti baga figurine potrivite pentru marii colectionari care au un oras din lego
Bafta!
poti sa te inspiri de la alte mocuri sau de la mine doar ca eu nu fac lego tehnic fac masini in care poti baga figurine potrivite pentru marii colectionari care au un oras din lego
Bafta!