Wow ce e acolo, foarte tare!Olaf The Viking scrie:Multumesc de urari. Vikingi din pacate nu am kit-uri (inca), aveam vreo 10-12 figurine. Asta inainte sa mi-i descopere copiii. O sa fac un inventar sa vad cati au mai ramas intregi si nemodificati.
De fapt ar trebui sa fac asta cam pentru toate kit-urile, ocazie buna si pentru a face review-uri. Nu am vrut sa fiu ca tatal "rau" din "Lego - the movie" si nu am interzis prea tare accesul, asa ca deocamdata copiii se mai "servesc" si au ajuns sa arate asa:
Prezentare Olaf The Viking
- talex
- gură spartă

Re: Prezentare Olaf The Viking
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
Bine ai venit si felicitari pentru colectia ta impresionanta !
- Olaf The Viking
- comunicativ

Multumesc. SW e in alta parte, cam 90% cu piese lipsa dar a venit vacanta asa ca le voi da tema copiilor sa completeze toate kit-urile ca sa le fac poze si sa le pun la rubrica "kit-urile mele". Poate chiar ii pun sa faca ceva pt. concurs.talex scrie:Wow ce e acolo, foarte tare!
Multumesc mult. Setarea propusa de forum pentru incepatori (implicit pentru mesaje aprobate) era parca la 5 mesaje. Sper ca nu a modificat-o cineva la 20 sau mai rau.adn2377 scrie:Acum am vazut ca ai cateva mesaje in asteptare si le-am rezolvat.
Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut.
www.machete.ro
www.machete.ro
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
imi place ce vad in dulap (mijloc stanga si sub el)