Eu sunt Sorin Olaru, dar prietenii imi spun Solaru. Sunt din Timisoara, am 38 de ani si ma "afund" din ce in ce mai adanc in patima LEGO. Admiratia pentru jucariile LEGO o am de mic cand mai vedeam pe la vreun prieten care primea cadouri de la rude "de afara" ... suspinam si ma gandeam ca poate o data o sa am si eu... si timpul a trecut... am devenit tatic, am un baietel - Dragos, care are 6 ani, si este plin de energie, si impartaseste unele din pasiunile tatalui... deh!
In cautarile mele de a-i gasi niste preocupari care sa-l ajute sa-si cultive si sa-si antreneze atentia, rabdarea si indemanarea, m-am hotarat ca n-ar fi rau sa incerc cu LEGO...si uite asa am ajuns sa caut si sa urmaresc seturile de cateva ori pe saptamana astfel incat sa nu ratez promotiile...
Ar mai fi de spus ca sunt un mare fan Star Wars - filme, jocuri video, jocuri LEGO, carti, comics-uri, etc.
Imi plac foarte mult jocurile video - detin un XBOX360 (consola de baza) si un PS3 (pt exclusivitati, Blu-ray). Colectionez jocuri XBOX si PS3 in editii de colectie.
Ador steelbook-urile (carcase metalice) pentru jocuri si filme Blu-ray, si incerc sa le colectionez macar pentru titlurile preferate...
Mai jos sunt seturile pecare am reusit sa le achizitionez de vreo 10 luni incoace... iar lista de dorinte e ingrozitor de lunga...
http://www.brickset.com/search/?owned=1
M-am inscris de ceva timp pe forum si am colaborat cu unii dintre membrii mai vechi... dar pana acum nu m-am simtit pregatit sa "dau din casa"...
Ar mai fi multe de spus... dar cred ca e suficient pentru introducere!
Numai bine!