hi there

Scrie răspuns
chadzicz
tăcut
tăcut

hi there

Mesaj de chadzicz » Mie, 03 Octombrie '07, ora 11:59

hi, my name is Tomas but i use my nickname Chadzi more often. I am a big lego fan and also try to do some mocs. check the moc forum here for my castle creation. I come from Prague, CZ and am working here in Bucharest

regards

Chadzi

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Mesaj de AdrianFlorea » Mie, 03 Octombrie '07, ora 15:02

Hello and welcome! I'm glad you took the initiative to post both a welcome thread and a MOC :D looks like you're one of the boldest members so-far.

I'm assuming that you do understand some Romanian (since you found your way around the forum). If so, be sure to read the rules thread for some basic conduct advices. And feel free to upload an avatar for yourself if you think you need one.

Are you a member of other international forums? Like classic castle for example.

Ro-Bot-X
tăcut
tăcut

Mesaj de Ro-Bot-X » Vin, 05 Octombrie '07, ora 23:02

Imagine

Ehei, salutari si bine v-am gasit, ca de muuult va caut! De prin 2004, conform mesajului postat de mine pe lugnet.... (http://news.lugnet.com/loc/ro/)

Ce sa mai zic, cum am zis in acel mesaj, ma numesc Gabriel Petrut, am 38 de ani, locuiesc in Sibiu de 2 ani de cand am revenit din State, desi sunt clujean. Robotica este unica si marea mea pasiune, restul s-au cam stins. Cu Lego am inceput, am facut multe, am facut si roboti "din astia-lalti" sau "sheet metal" cum zic americanii. In Romania am participat anul trecut si anul acesta la concursul RObotX, de calificari nationale pentru Eurobot, cu roboti construiti din Lego. Anul acesta am participat impreuna cu baietii de la facultatea de inginerie din Sibiu, carora le-am "bagat microbul" roboticii. In State am participat la multe competitii de robotica Lego, am castigat chiar si premii. Am participat la cea mai mare intrunire a pasionatilor de Lego din State, BrickFest 2003 si 2004. A fost uluitor si de la an la an tot mai impresionant. Din pacate nu am putut participa si in 2005 si 2006, datorita lucrului si al costurilor. Am filmat pe caseta Hi8 dar nu am avut timp sa fac captura pe PC. Aici in Romania as fi vrut sa fac un club de robotica Lego, dar nu am reusit din lipsa de fonduri si mai ales timp (serviciul e pe primul loc, familia pe al doilea si pe urma restul...).

Mi-ar place sa putem organiza un fel de BrickFest, cu prezentari de MOC-uri Lego, concursuri tematice (inclusiv robotica)... Ce ziceti? Ar fi amatori?

Gabi

Edit: Am scris o gramada si cand am vrut sa pun poza, s-a sters totul la page refresh, am dat back si am ajuns la index. Suparat, am dat clik la ultimul mesaj de la Bine ati venit! si am postat aici in loc de celalalt topic... Poate il muta Admin-ul la locul potrivit.