Promotii la produsele Unilever
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Promotii la produsele Unilever
@N33: asta a zis si tata...
-
devoratorul
- gură spartă

ma....arata clar pe ele care sunt cu masini si care cu figurine.
Ideea este urmatoarea: FIGURINA O CUMPERI LA UN PRET INFIM GEN 2 LEI.
Pt ca eu am cumparat setul cu deodorant, sapun si sampon si setul cu crema dove pt piele si sapun si m-am uitat si la ce pret sunt ele daca le iau separat. Tinem cont ca daca iei doar figurina ea este undeva la 9-10 lei.
Ideea este urmatoarea: FIGURINA O CUMPERI LA UN PRET INFIM GEN 2 LEI.
Pt ca eu am cumparat setul cu deodorant, sapun si sampon si setul cu crema dove pt piele si sapun si m-am uitat si la ce pret sunt ele daca le iau separat. Tinem cont ca daca iei doar figurina ea este undeva la 9-10 lei.
- Nick-Name
- gură spartă

As face eu schimb cu clown-ul. Il vrei?devoratorul scrie:OK! CAT GHINION PE CAPUL MEU! Am cumparat azi pachet umf si pt a TREIA oara consecutiv am ACEEASI MINIFIGURINA! CARE VREA SA FACA SCHIMB?
Eu am trimis cele 4 coduri acum 3 saptamani, le-am confirmat si telefonic si prin email asa cum cere regulamentul, dar inca nu am primit placa albastra. Inca mai sper.
- Nick-Name
- gură spartă

Si eu am trimis codurile acum vreo luna, dar in sfarsit a venit placa!
Albastra, 32x32!
P.S. Trebuie sa iti dati codul original! Adica exact ce gasiti in pachet!
De acum puteti face schimb de minifigurine la real:
Albastra, 32x32!
P.S. Trebuie sa iti dati codul original! Adica exact ce gasiti in pachet!
De acum puteti face schimb de minifigurine la real:
In perioada 27 noiembrie - 18 decembrie, in fiecare zi de duminica, iti poti completa colectia de mini-figurine si magneti prin schimbarea dublurilor. Vino in Galeriile comerciale Real, la spatiul Umf pentru a face schimb de dubluri si a castiga premii in fiecare ora.
Evenimentul va avea loc pe 27.11, 4.12, 11.12, 18.12 intre orele 10:16:00 in toate locatiile Real din tara (mai putin Real Vitan si Real Sibiu).
Mie mi-au cerut sa fac poze cu pliantele pe care sunt codurile si sa trimit pozele prin mail. Sunt neseriosi. Ce rost mai are sa inscrii codurile pe site daca intr-un final trebuie sa le trimiti lor fotografii cu codurile...
-
ekofresh
- guraliv

E ceva normal sa-ti ceara poze si justificare a codurilor, pana la urma le puteai copia din supermarket si nu cumparai produsul. La fel e si la concursurile prin sms, trimiti codul si ti se specifica "pastrati ambalajul pentru validare".oaciu scrie:Mie mi-au cerut sa fac poze cu pliantele pe care sunt codurile si sa trimit pozele prin mail. Sunt neseriosi. Ce rost mai are sa inscrii codurile pe site daca intr-un final trebuie sa le trimiti lor fotografii cu codurile...
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Apropo despre promotia asta ... cand am fost la Kaufland (in decembrie) am vazut ceva sampon in promotie ... m-am uitat la pret si m-am gandit trebe sa platesti de 2 ori produsul pentru o minifigurina ? roflol
Sunt foarte scumpe si produsele sunt destul de inutile ... cel putin unele. Adica nu cumperi sampon in fiecare zi.
Sunt foarte scumpe si produsele sunt destul de inutile ... cel putin unele. Adica nu cumperi sampon in fiecare zi.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
deci nu sunt singurul... -_-m-am uitat la pret si m-am gandit trebe sa platesti de 2 ori produsul pentru o minifigurina ? roflol
- cristian333
- gură spartă

Chestia asta cu UMF a fost pentru promovarea produselor, nu a LEGOului.
Odata am venit cu Yoda la scoala (sa-mi poarte noroc la teza roflol ) iar unul din colegii mei l-a vazut si a spus "E UMF?" in loc de LEGO... 
LEGO System Master!
- Nick-Name
- gură spartă

Mda... Si eu vad multi copii care cumpara UMF fara macar sa stie ce e LEGO cu adevarat...
Au am trimis prima data 4 coduri si am primit o placa, iar acum am mai trimis 16 si astept premiul...
Au am trimis prima data 4 coduri si am primit o placa, iar acum am mai trimis 16 si astept premiul...