magazin cu lego in TgMures
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
magazin cu lego in TgMures
poate ca nu o sa treaca multi prin TgMures dar poate vede vreun vizitator.
in cartierul Tudor Vladimirescu sa deschis un magazin care are lego. are vreo 30-35 de feluri de seturi. au star wars,city(fire,farm,police,space port si inca cateva), racers,technic, ninjago, hero factory, kingdoms/castle la preturi mai mici(unele) ca pe clevertoys. am gasit si ceva catalog(vanzatoarea mia spus ca e gratuit si ca il pot lua aksa). la magazin am gasit mai multe jucarii(table, sah, monopoly,machete,...).
adresa e : bulevardu' unu decembrie 1918, la corina, langa sensul giratoriu dinspre iesirea spre bucuresti, vis a vis de orange shop/club colonial; are un poster mare cu o farama din garajul lego city si este logoul oficial atlantis chiar langa poster.
poate ca nu va veni nimeni pana aici cand poate cumpara si d ealtundeva, dar ma gandeam ca, pentru orice eventualitate, e bine sa stiti
in cartierul Tudor Vladimirescu sa deschis un magazin care are lego. are vreo 30-35 de feluri de seturi. au star wars,city(fire,farm,police,space port si inca cateva), racers,technic, ninjago, hero factory, kingdoms/castle la preturi mai mici(unele) ca pe clevertoys. am gasit si ceva catalog(vanzatoarea mia spus ca e gratuit si ca il pot lua aksa). la magazin am gasit mai multe jucarii(table, sah, monopoly,machete,...).
adresa e : bulevardu' unu decembrie 1918, la corina, langa sensul giratoriu dinspre iesirea spre bucuresti, vis a vis de orange shop/club colonial; are un poster mare cu o farama din garajul lego city si este logoul oficial atlantis chiar langa poster.
poate ca nu va veni nimeni pana aici cand poate cumpara si d ealtundeva, dar ma gandeam ca, pentru orice eventualitate, e bine sa stiti
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Re: magazin cu lego in TgMures
Adica aici?
Google Maps - Magazin de Lego in Tirgu Mures
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

nu nu. acolo e banca romaneasca sucursala tudor. e langa alpha bank, in primul bloc dintre cele trei dintre alpha bank si strada sarguintei .are iesire la spate spre apicultorilor(in spate e garnizoana de jandarmi)
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Eu am gasit doar o dacie nu si magazinul roflol
Doar ca nu stiu cine va mai cumpara de acolo infara de tine
Apropo este cv promotie la MATCH magazinul asta langa mine si daca adun puncte pot sa cumpar LEGO ff ieftin doar ca nu sunt multe seturi ... este 1 SW 4 creator 1 technic si 1 city aa da si 1 creativ bulding ... mai sunt si cutii de mcare si sticlute si cutii de pastrat ... tot marca LEGO ... oferta este doar pt tine in schimb pt stii tu ... Daca te intereseaza mai vb
Doar ca nu stiu cine va mai cumpara de acolo infara de tine
Apropo este cv promotie la MATCH magazinul asta langa mine si daca adun puncte pot sa cumpar LEGO ff ieftin doar ca nu sunt multe seturi ... este 1 SW 4 creator 1 technic si 1 city aa da si 1 creativ bulding ... mai sunt si cutii de mcare si sticlute si cutii de pastrat ... tot marca LEGO ... oferta este doar pt tine in schimb pt stii tu ... Daca te intereseaza mai vb
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Am actualizat harta, e bine acuma?
Pagina de Facebook a rolug
- lapsanszkitamas
- gură spartă

ai vreo ruda care e cartograf? BULSEYE!!!.
@N33: ma tenteaza...eventual numerele/numele seturilor mi le-ai putea trimite prin email?
@N33: ma tenteaza...eventual numerele/numele seturilor mi le-ai putea trimite prin email?
- dinutu
- gură spartă

N33 ma intereseaza pe mine acele cuttii de depozitare marca lego. Vb pe mess, oferta e doar pentru mine roflol
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

s-a inchis magazinul... dar mai au siteul