Sper sa va placa!!
A part of the town
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

A part of the town
.Acesta este un MOC de-al meu, de data asta CITY si se numeste ,,o parte din oras". Prezinta o casa obisnuita, cu etaj si cu interiorul lucrat: la parter este livingul cu bucataria, iar la etaj este dormitorul, cu paturi, TV, calculator, etc. , si baie roflol .Aa! in casa e o petrecere
. Lipit de casa se afla garajul, unde se repara motorul masinii, iar in fata o gradinuta si bunicul cu baiatul mangaie pisicuta roflol . Am uitat sa va zic ca in dreapta casei se afla un parc cu de toate (hinta, tobogan, balansoar, cutie cu nisip etc.). In fine, iar dupa garaj e o alee si un magazin (de sport). Magazinul are casa de marcat, rafturi , clienti roflol , si un spatiu de descarcare a marfii (in spate, acolo de unde se descarca din camion)
. Oricum daca va uitati atent ve-ti mai observa si alte detalii
, printre care ca am folosit si putine chinezarii... roflol
Sper sa va placa!!
Astept pareri, observatii, critici constructive, etc... 
Sper sa va placa!!
- Fişiere ataşate
-
- Marele MOC... :D
- Copy of Picture 006.jpg (121.35 KiB) Vizualizat de 2084 ori
-
- Langa casa
- Copy of Picture 035.jpg (116.98 KiB) Vizualizat de 2084 ori
-
- Se descarca marfa...
- Copy of Picture 055.jpg (95.52 KiB) Vizualizat de 2084 ori
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: A part of the town
Alte poze (de data asta din interior
) deci va rog, observati detalile!
:
- Fişiere ataşate
-
- Se poate observa ce e la parter, la etaj, in garaj si in magazin
- Copy of Picture 195.jpg (139.42 KiB) Vizualizat de 2081 ori
-
- Magazinul
- Copy of Picture 178.jpg (105.65 KiB) Vizualizat de 2081 ori
-
- Dormitorul - unde e petrecere!
- Copy of Picture 099.jpg (128.55 KiB) Vizualizat de 2081 ori
- Nick-Name
- gură spartă

Super! Foarte detaliat! Clientii sunt un detalui pe care multi il uita 
e fain moc. Am recunoscut piesele din forumula 1 cu boxa celor de la Mc Laren, pt. doua monoposturi. Dar in rest e frumos. Cred ca ai vrut sa faci un fel de Grand Emporium la scara mare. Eu zic sa partici la toate concursurile din romania.
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!
City hall i want you!
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut,foarte fain !
Vad ca nu prea ai detaliat exteriorul ... mai degraba interiorul,dar interiorul l-ai facut foarte bine !
Sa zic asa trebe sa mai detaliezi un pic exteriorul caselor si trotuarul ... paveazal cu piese in mai multe culori ca un trotuar facut in realitate! roflol
Vad ca nu prea ai detaliat exteriorul ... mai degraba interiorul,dar interiorul l-ai facut foarte bine !
Sa zic asa trebe sa mai detaliezi un pic exteriorul caselor si trotuarul ... paveazal cu piese in mai multe culori ca un trotuar facut in realitate! roflol
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
foarte frumos.imi place ca l-ai detaliat .o poza cu camionul n-ai putea pune? (stiu ca suna aiurea dar mi se pare ca roata din spate e prea...in spate).altfel e grozav.tine-o tot asa 
- alexutzu300
- gură spartă

Bravo,city
Nu modular,dar e ceva
Am recunoscut o mare parte din piese(ma refer ce seturi au fost).Ai putea pune mai multe poze cu parterul si parcul? 

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

@all - multumesc pt. aprecieri!
Nu am prea mare experienta cu casele, si cu acele mii de tehnici de consrtuctie...
Deocamdata ma uit pe poze, la alte MOC-uri reusite, iar dupa aceea voi incepe sa construiesc (detalliat, complex) si eu cine stie ce chestii, dar trebuie sa ma familiarizez cu aceste ,,tehnici" (deja stiu destule, am construit mai multe..)
. Oricum casa asta am facut-o anul trecut, pe atunci nu stiam eu de-astea roflol
@Nick-Name - multumesc, m-am straduit la unele detalii roflol
@clara - piesele acelea sunt de la setul #8654 Scuderia Ferrari Truck ; le-am pus in casa, pt. a parea niste ,,postere" roflol ; mersi si de sfat!
@Inuman - cam 30-40, ce sa zic, e un oras aglomerat
, plus ca in casa e petrecere...
@N33, pai atunci eram mai mic, stiu f. bine la ce te referii, am facut o casa mult mai reusita (o postez in curand), cat despre trotuar, n-am asa multe piese plate 1x1 roflol
@ lapsanszkitamas - hopaaa, ai dreptate, asta nu am observat roflol
@ alexutzu300 - nu am pus de la inceput fiindca nu am vrut sa fie prea multe poze, dar uite aici:
Nu am prea mare experienta cu casele, si cu acele mii de tehnici de consrtuctie...
@Nick-Name - multumesc, m-am straduit la unele detalii roflol
@clara - piesele acelea sunt de la setul #8654 Scuderia Ferrari Truck ; le-am pus in casa, pt. a parea niste ,,postere" roflol ; mersi si de sfat!
@Inuman - cam 30-40, ce sa zic, e un oras aglomerat
@N33, pai atunci eram mai mic, stiu f. bine la ce te referii, am facut o casa mult mai reusita (o postez in curand), cat despre trotuar, n-am asa multe piese plate 1x1 roflol
@ lapsanszkitamas - hopaaa, ai dreptate, asta nu am observat roflol
@ alexutzu300 - nu am pus de la inceput fiindca nu am vrut sa fie prea multe poze, dar uite aici:
- Fişiere ataşate
-
- Parcul...
- Copy of Picture 019.jpg (59.03 KiB) Vizualizat de 2045 ori
-
- Livingul - in stanga jjos, nu se vede, e un TV :D, iar acolo langa scari e dulapul cu haine
- Copy of Picture 113.jpg (64.65 KiB) Vizualizat de 2045 ori
-
- bucataria
- Copy of Picture 134.jpg (52.11 KiB) Vizualizat de 2045 ori
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut,eu nu doar la piesele 1x1 ma refer ,,, ai vazut Cafe corner sau Grand Emporium ... acolo fac trotuarul detaliat cred ca folosesc si 1x8 ... posibilitati nelimitate ! 
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Da, ai dreptate, l-as fi putut face si mai bine, in fine, e stricat de muuult moc-ul
P.S. Posibilitati nelimitate - da, am vazut si niste pavaje de genul asta, mosaic (e fff. greu sa le faci, sunt suuper!!!
):
Dar astea-s pt. experti, ca Adrian...
P.S. Posibilitati nelimitate - da, am vazut si niste pavaje de genul asta, mosaic (e fff. greu sa le faci, sunt suuper!!!
Dar astea-s pt. experti, ca Adrian...
- Fişiere ataşate
-
- ar fi fost tare sa fac asa trotuarul... , oricum :0 :0
- gen de podea.jpg (172.85 KiB) Vizualizat de 2041 ori
Arata foarte bine omule. Tine-o tot asa !