Spitalul (de Urgenta)
Spitalul (de Urgenta)
creatie pentru proiectul lui Tamas
In curtea din spatele spitalului va fi ambulanta creata de Tamas
La parter este sala de asteptare, receptia/triajul si Primiri urgente (chiar se face o perfuzie unui pacient monitorizat !)
La etajul 1 este sala de chirurgie unde tocmai se opereaza (la poza --ha,ha-am uitat bisturiul pe masa !!) sub supravegherea anestezistului- iar alaturi (nu e corect dar atat ne-a permis spatiul) este sala pentru RMN (aparatul albastru cu galben-chiar gliseaza !)
In curtea din spatele spitalului va fi ambulanta creata de Tamas
La parter este sala de asteptare, receptia/triajul si Primiri urgente (chiar se face o perfuzie unui pacient monitorizat !)
La etajul 1 este sala de chirurgie unde tocmai se opereaza (la poza --ha,ha-am uitat bisturiul pe masa !!) sub supravegherea anestezistului- iar alaturi (nu e corect dar atat ne-a permis spatiul) este sala pentru RMN (aparatul albastru cu galben-chiar gliseaza !)
Ultima oară modificat Mie, 04 Mai '16, ora 13:19 de către chyck, modificat de 2 ori în total.
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
Re: Spitalul (de Urgenta)
Gardul ala cu piese technic e absolut genial, niciodata nu am gasit vreo utilizare la piesele alea decat sa le ascund cat mai adanc in constructii. 
Mi se pare foarte amuzant sa vad un moc cu text in romana, obisnuinta asta...
Cam tot asa ma simt eu cand vad textele in engleza !!!..pe vremea mea se invata romaneste-voi v-ati nascut "online" !vitreolum scrie:Gardul ala cu piese technic e absolut genial, niciodata nu am gasit vreo utilizare la piesele alea decat sa le ascund cat mai adanc in constructii.
iar piesele de la gard atat de mult le folosesc la cornise, balcoane,garduri sau ca ornamente c-am si uitat ca sunt de tehnic !!!
Ca si la cabinetul stomatologic imi place foarte mult aparatura din interior. Chiar arata a ce trebuie! Si culorile sunt linistitoare, sa nu se agite pacientii. Da impresia de dezinfectat, bine intretinut. Floarea de pe masuta imi pare ceva tipic pentru un spital, sa nu fie decorul prea rece.
Multumesc de apreciere...asta a fost si scopul- sa redau cat de cat "atmosfera" spitaliceasca....cladirea e obisnuita, dar cand te uiti la ea parca nici nu poate fi altceva decat ....... spital !!!mrdc scrie:Ca si la cabinetul stomatologic imi place foarte mult aparatura din interior. Chiar arata a ce trebuie! Si culorile sunt linistitoare, sa nu se agite pacientii. Da impresia de dezinfectat, bine intretinut. Floarea de pe masuta imi pare ceva tipic pentru un spital, sa nu fie decorul prea rece.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Frumos, detaliat, realist si mare! Candva speram sa fiu primul roman care MOCuieste un spital, dar sunt de-a dreptul onorat ca maestra chyck a construit asa o capodopera! Cel mai tare spital din LEGO este "deservit" de cel mai bun echipaj. Minifigurina din dreapta e sigfigul meu 
20160422_174121[1] by tamas lapsanszki, on Flickr
20160422_174121[1] by tamas lapsanszki, on FlickrRe: Spitalul (de Urgenta)
Multumesc Tamas ......m-a amuzat gluma cu maiastra si capodopera ! .."ca o privighetoare "!
.......Spitalul e mare ca asa l-ai vrut (pe un 48/48)....abia astept sa vad intregul proiect asamblat.....si sa studiez nitel targa aceea a ta "smechera" !
.."cea mai"..."cel mai"..
....
....
Draguta lucrare 
- furnica98
- guraliv

- Judet: Maramures
Daca punea piese albe mai ingalbenite (invechite) oare ce parere aveau pacientii?mrdc scrie:Ca si la cabinetul stomatologic imi place foarte mult aparatura din interior. Chiar arata a ce trebuie! Si culorile sunt linistitoare, sa nu se agite pacientii. Da impresia de dezinfectat, bine intretinut. Floarea de pe masuta imi pare ceva tipic pentru un spital, sa nu fie decorul prea rece.
Ziceau ca nu e bun dezinfectantul !!!furnica98 scrie:Daca punea piese albe mai ingalbenite (invechite) oare ce parere aveau pacientii?mrdc scrie:Ca si la cabinetul stomatologic imi place foarte mult aparatura din interior. Chiar arata a ce trebuie! Si culorile sunt linistitoare, sa nu se agite pacientii. Da impresia de dezinfectat, bine intretinut. Floarea de pe masuta imi pare ceva tipic pentru un spital, sa nu fie decorul prea rece.)))
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Loool buna asta cu dezinfectantul

- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Fain proiectul. Chiar "miroase" a spital...
Parca mergea putin sange in sala de operatie, un matisor, ceva?
Sta pacientul pe masa de operatie de zici ca e la psiholog...
Este sange doar in perfuzor- !! la pacientul care face perfuzie de la Primiri Urgente -parteriuliand scrie:![]()
Fain proiectul. Chiar "miroase" a spital...
Parca mergea putin sange in sala de operatie, un matisor, ceva?
Sta pacientul pe masa de operatie de zici ca e la psiholog...