Cinematograful
Cinematograful
Ca in orice oras....o mica piata -ca la noi !
-cu un mic magazin,..ceva tarabe cu diverse si precupeti cu de-ale gurii ..chiar si-o florareasa ! Si daca tot "cascam gura" pe aici -macar sa vedem si filmul saptamanii !!
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
Re: Cinematograful
arata fain
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Haha! Cineva a ciordit pelicula din templul ninjago 
Faina constructia dar parca n-am mai vazut nicaieri un cinema cu piata la parter. Stranie combinatie.
Faina constructia dar parca n-am mai vazut nicaieri un cinema cu piata la parter. Stranie combinatie.
Ecranul l-am "imprumutat" ! si greu a fost sa- micsorez dimensiunea instalatiei fara sa afectez functionarea !)iuliand scrie:Haha! Cineva a ciordit pelicula din templul ninjago
Acum muuuulti ani cam asa prin prin Piata Matache !...si daca deasupra pietelor se gasesc acum diverse (sala de fitness, ochelari, croitorie, cabinet medical/farmacie, restaurant sau pizzerie, de ce n-ar fi si un cinema ?!...
Ultima oară modificat Lun, 25 Aprilie '16, ora 15:57 de către chyck, modificat 1 dată în total.
- talex
- gură spartă

Ce tare e faza cu cinemaul hahaha! Contrejourul ala e super tare!
Combinatia de piata cu cinema ma face sa ma gandesc la Bran, unde era / poate inca mai e cinema 7D si de jur imprejur se vindeau diverse
))))
Combinatia de piata cu cinema ma face sa ma gandesc la Bran, unde era / poate inca mai e cinema 7D si de jur imprejur se vindeau diverse
Ultima oară modificat Lun, 25 Aprilie '16, ora 15:57 de către talex, modificat 1 dată în total.
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Ok, inseamana ca sunt eu prea tanar sau prea neumblat... 
- talex
- gură spartă

Nu erau in acelasi hol ce e drept, erau in afara cladirii, dar ideea in sine de alaturare / apropiere 
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
Eu doar am adaptat....talex scrie:Ce tare e faza cu cinemaul hahaha! Contrejourul ala e super tare!
Combinatia de piata cu cinema ma face sa ma gandesc la Bran, unde era / poate inca mai e cinema 7D si de jur imprejur se vindeau diverse))))
Ultima oară modificat Lun, 25 Aprilie '16, ora 22:25 de către chyck, modificat 1 dată în total.
Apropos de "combinatia -"piata-cinema".....in Mall Vitan-Bucuresti exista un cinematograf.......diferenta intre piata si mall este doar de design si pret !!!...Oricum ideea nu e noua...asocierea fiind facuta prima data pe timpul Romei antice de catre poetul Juvenal cu expresia "panem et circenses" =(paine/mancare si distractie )ca fiind ceea ce-si doresc oamenii in principal.....asa ca ...asta le dam !
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Ah, ce tare e combinația! Ador florăreasa cu peruca Wildstyle 
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
cum ai facut chestia aia alba din sala de film???
Daca te referi la ecran -nu l-am facut -este o "piesa" dintr-un joc legoMatei_B scrie:cum ai facut chestia aia alba din sala de film???
Mie-mi place galantarul cu carnatzi !!!lapsanszkitamas scrie:Ah, ce tare e combinația! Ador florăreasa cu peruca Wildstyle