Caleasca
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Caleasca
Amu sa fiu o tara carcotas, cam putini cai putere are caleasca 
No, nu-i bai ! carcoteste,carcoteste !......ceilalti sunt in grajd ! (la tesalat si curatat harnasamentele"......da-i "inhamam" daca te "grabesti" si vrei mai repede ! 
Ultima oară modificat Lun, 01 Februarie '16, ora 23:48 de către chyck, modificat 1 dată în total.
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
Ce-mi place forma si dimensiunile, tentativele mele mai vechi de caleasca au iesit la dimensiuni de apartament. 
No dragule,furam la grajd-dar n-o fost decat ajutorul de grajdar si se cam grabi si mai incurca harnasamentele.....da' numa pentru placul tau -puse caii la caleasca.......amu ii bine ? is destui sapte ? (nu te supara pur si simplu imi place la nebunie graiul neaos romanesc ce-l vorbesti !)
Ultima oară modificat Lun, 01 Februarie '16, ora 23:50 de către chyck, modificat de 2 ori în total.
Ultima oară modificat Lun, 01 Februarie '16, ora 23:37 de către chyck, modificat 1 dată în total.
multumesc de aprecierevitreolum scrie:Ce-mi place forma si dimensiunile, tentativele mele mai vechi de caleasca au iesit la dimensiuni de apartament.
no bine samu so zic s io fu da nealcos ii