Salut tuturor,
Dupa cum v-am promis cu ceva timp in urma ca am sa postez imagini cu trial truck-ul meu, a venit timpul sa fac acest lucru.
Tin sa precizez ca acestuia ii lipseste intreaga parte Power Functions si anume : 1 motor M, 1 motor XL, IR receiver, IR remote controller, clutch (roata dintata alba). Aceste componente fiind destul de scumpe, aproximativ 400 de lei, sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa le pot avea.
am atasat 3 poze cu acest Mercedes Unimog U5000, mai multe imagini cu acesta le puteti vedea aici http://imageshack.us/g/20/fotografie0034.jpg/
trial truck Mercedes Unimog
- george.andrei
- gură spartă

trial truck Mercedes Unimog
- Fişiere ataşate
-
- Fotografie0037.jpg (44.34 KiB) Vizualizat de 800 ori
-
- Fotografie0044.jpg (43.12 KiB) Vizualizat de 800 ori
-
- Fotografie0042.jpg (44.97 KiB) Vizualizat de 800 ori
-
yoz4lego
- gură spartă

Re: trial truck Mercedes Unimog
arata super fain, dar am vrea sa il vedem in actiune. daca poti cuma sa faci vreun filmulet neaparat sa il postezi 
- george.andrei
- gură spartă

In actiune as vrea sa-l vad si eu dar neavand partea electrica la el nu l-am filmat, sper ca pana in toamna sa pot achizitiona tot ce-mi trebuie si sa revin cu un filmulet.
Oricum trial truck-ul momentan este demontat complet (dar il pot construi oricand, l-am facut in LDD) piesele le-am folosit la un alt MOC, o masina mare mare, o sa pun poze cat de curand, mai am ceva de lucru la ea.
Oricum trial truck-ul momentan este demontat complet (dar il pot construi oricand, l-am facut in LDD) piesele le-am folosit la un alt MOC, o masina mare mare, o sa pun poze cat de curand, mai am ceva de lucru la ea.
foarte fain.cred ca ti-a luat ceva timp sa-l proiectezi.succes in continuare
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!
City hall i want you!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
E tare imi place foarte mult sper sa-l faci pe urmatorul electric. Dar nu conteaza e tare si asta e tot ce conteaza.Bafta 
lapsanszkitamas are dreptate. nu conteaza daca-i pui power function. E tot fain si asa
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!
City hall i want you!