moc-ul lui viespe

Scrie răspuns
viespe
tăcut
tăcut

moc-ul lui viespe

Mesaj de viespe » Sâm, 20 Decembrie '08, ora 21:44

Tocmai am terminat un moc inceput de acum 3 zile.Nu am avut prea mult timp liber la dispozitie sa lucrez la el, dar azi sambata se pare ca am reusit sa ajung la o forma cat de cat finala.In principiu am folosit ceva parti de lego system, creator si pentru articulatii parti din ceva seturi exoforce.Astept parerile si criticile voastre( de preferat constructive).Spor la moc-uit!

Imagine
si pentru o imagine mai mare dati click aici

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Mesaj de AdrianFlorea » Joi, 25 Decembrie '08, ora 20:47

Viespe, cu siguranta ai inceput cu dreptul MOCuitul. Ceea ce lipseste MOCului sunt tehnici mai speciale, dar compenseaza din plin prin dinamism. Culorile folosite nu ajuta prea mult, alb si negru il fac sa para foarte dezordonat, eventual daca ai coordona sau ai face un model mai simplu cu culorile, eventual sa lasi alb doar pe brate/umeri/piept/picior sub forma de niste armuri groase, iar negrul intre, ca sa nu atraga atentia. Daca vei folosi sugestia asta, ar fi de ajutor sa acoperi articulatiile, nu sunt prea frumoase ca piese. Si ultimul lucru impotriva caruia voi scrie, este arma :D nu prea e frumoasa ea. Poate o sabie mare ar arata mai ok.

Antena da bine, si silueta e foarte dinamica. Dupa cum ti-am spus si pe mess, picioarele sunt iarasi misto, e clar ca e un robot care opereaza in spatiu si nu are nevoie sa calce. Capul bagat intre umeri arata bine.

Important e ca te-ai descurcat foarte bine la partile esentiale, au ramas doar detaliile de finisat.

Spor in continuare!