In urma cu ceva timp, nu se stie de unde au aparut EI.
Bastinasii i-au vazut ca pe niste zei, pluteau prin aer si cu uneltele lor ciudate puteau ucide pe cei ce nu se supuneau si puteau "ucide" si stancile de pe malul insulei lor pana atunci linistite, dandu-le forme ciudate.
I-au venerat mult timp dupa ce au disparut in noapte asa cum au aparut, de nicaieri.
Cam asta ar fi povestea si adevarul despre originea statuetelor ce imprejmuiec malurile insulei. Cu rol de a semnaliza prezenta lor acolo sau de a tine la distanta posibilii inamici ... Doar EI stiu.
Un Moc facut intr-o seara, fara a avea idee de la inceput cum ar trebui sa arate.
Mie imi place cum a iesit, acum astept si parerea voastra.
Criticile sunt binevenite.
Insula Pastelui
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: Insula Pastelui
Interesant mocul
Mi-a luat ceva pana m-am prins ce e cu extraterestrul.
Din cate stiam eu, statuile alea nu aveau maine roflol
Din cate stiam eu, statuile alea nu aveau maine roflol
- AlexDesign
- gură spartă

In incercarea de a gasi o critica buna....LOADING... Nup. Nimic. e interesant MOC-ul tsu. numai ca statuetele alea nu au maini.
-
badgogo
- gură spartă

Ma bucur ca continui sa construiesti. Doar asa progresezi, si la tine se vede progresul.
Brick on!!
Brick on!!
Mersi.
Stiu ca nu au maini dar fara ieseau ciudat.
Cand am desfacut MOC-ul am incercat si varianta fara maini si a iesit cava mai bine.
Nu am mai facut poze.
Pana la urma nu au maini, dar nici insula pastelui extraterestrii, sau poate cand au plecat le-au luat mainile. Glumeam.
Stiu ca nu au maini dar fara ieseau ciudat.
Cand am desfacut MOC-ul am incercat si varianta fara maini si a iesit cava mai bine.
Nu am mai facut poze.
Pana la urma nu au maini, dar nici insula pastelui extraterestrii, sau poate cand au plecat le-au luat mainile. Glumeam.