Cum sa faci piese custom si repaint

Scrie răspuns
George34
comunicativ
comunicativ

Cum sa faci piese custom si repaint

Mesaj de George34 » Sâm, 12 Octombrie '13, ora 21:46

Pasul 1 - ustensile : ai nevoie de latex lichid ,plastilina , rasina , bile de rulment , plastic , lampa cu gaz , menghina , piesele pe care vrei sa le folosesti , bormasina , capete speciale de lustruit , taiat ,si altele , sita si triftor metalic
Pasul 2 - construiesti un pat de rasina si niste placute pe care le strangi cu menghina
Pasul 3 - pe fund pui plastilina ,piesa si bilele in jurul pisei
Pasul 4 -faci amestecul de latex si il torni incet si uniform in forma , stropind inainte cu ulei plastilina si pisa , pentru a impiedica lipirea
Pasul 5 - astepti 24 de 0re dupa care indepartezi plastilina si cureti piesa ( recomand sa o curatati cu apa ) si puneti piesa inapoi in mulaj si stropiti din nou cu ulei .
Pasul 6 - Torni amestecul de latex peste cealalta parte a mulajului .
Pasul 7 - Pui plastic maruntit intr-o sita , pui sita pe triftor , apranzi lapa si incet o misti in jurul sitei pana plasticul se topeste si intra in mulaj,
Pasul 8 - ATENTIE ! nu puneti piesa in mijloc ci pe margine ramanand la vedere o gaura unde sa intre plasticul topit
Pentru custom
Pasul 1 - taiate piesa pe unde doriti apoi daca doriti adaugati mai multe detali
apoi puneti in mulajul di plastilina si faceti pasii de mai sus
Multumiri Speciale lui Chonsoon Moon cel carem-a invatat tot ce stiu

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Cum sa faci piese custom si repaint

Mesaj de N33 » Sâm, 12 Octombrie '13, ora 23:07

Deci faci matrita ?
Daca am inteles bine asa poti sa copiezi piese originale,dar nu le-as numi piese custom.

Eu pana acum am facut 2 piese custom,din betele alea care prind 4 sine,in carticica cu instructiuni spune sa le arunc,dar le-am pastrat si le-am modificat un pic,dar am folosit doar un cutit ascutit.

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Re: Cum sa faci piese custom si repaint

Mesaj de AlexDesign » Dum, 13 Octombrie '13, ora 22:26

Uite ca exista si metode mai complicate..