Salut, multumesc si ma bucur ca iti place.geo2087 scrie:Inca o lucrare reusita
Se pot totusi cateva poze si din alte unghiuri?
Spor la construit!

Nu cred ca ar arata la fel de bine.tonicodrea scrie:Foarte frumos,si daca are "goluri" nu ai putea sa o modifici umpic ca sa fie un fel de wreck-ship?
Nu, nu este inspirat din Riddick, este un design propriu.legowako scrie: Imi da o tenta de Chronicles of Riddick ca inspiratie am I right?

Mihai Marius Mihu scrie:Salut, multumesc si ma bucur ca iti place.geo2087 scrie:Inca o lucrare reusita
Se pot totusi cateva poze si din alte unghiuri?
Spor la construit!
Din pacate nu pot adauga prea multe poze. Daca ii schimb pozitia o sa se vada "golurile" si partile lipsa... toate astea din cauza lipsei de piese. Nu mai spun ca partea dreapta, ...efectiv nu existaroflol roflol roflol

bine de stiut, mersi pt parere... nu sunt sigur daca sa le las sau nuN33 scrie:Era mai bine inainte...

Antenele le-am pus pentru a ocupa spatiul ala de dedesubt, ele ar putea avea multe roluri (nu doar estetic), de exemplu am putea spune ca acest carrier s-ar folosi de ele pentru a controla drone.N33 scrie:Nu stiu cum te-ai gandit tu,dar o nava normala,mai ales un carrier nu are antene sub,poate deasupra,dar nici acolo,nu cred ca folosesc transmisii radio sa aiba nevoie de asa antene.