1). din cauza culorii de camuflaj
2). au provenit de la niste seturi cu tancuri ( deci au cateva elemente necesare moc-ului meu: cupola si tunul)
3). mai ieftine decat lego, nu aveam rabdare sa caut fiecare piesa care-mi trebuie pe bricklink.
In prima etapa am sa va prezint doar cateva poze, din pacate am facut pozele cu un smartphone si nu au iesit asa de bine. Tancul arata mult mai bine in realitate. Este primul meu moc serios si prima mea creatie lego dupa un 'dark age' de cativa ani buni. Pot spune de asemenea ca este primul meu moc tehnic. Sunt inca un novice cand vine vorba de lego tehnic. Am petrecut luni de zile pana m-am documentat si m-am inspirat de pe net din diverse surse ca sa creez acest moc. Pot spune ca m-am apucat de aceast proiect in urma unor videoclipuri postate de sariel pe youtube. Am facut mai multe protitpuri, asta este ultima varianta. Deci multa munca in spate.
Ce e de mentionat, acest t90 poate fi controlat de la distanta si este 100% mecanizat. Probabil va trece o vreme pana voi face un alt moc, din cauza costurilor ridicate si a lipsei de timp.
Cateva date tehnice:
2x pf medium pentru propulsie
1x pf medium pentru rotirea turelei
1x micro motor pentru nivelarea tunului
1x pf 88000 battery box
2x pf IR receivers
1x pf switch pentru aprinderea ledurilor
1x lego small linear actuator
4m ( da 4 metri) de cabluri ascunse inauntru
suspensii cu amortizoare pe fiecare roata
rotile au benzi de cauciuc pentru diminuarea
vibratiilor in timpul mersului
3x pf lights: 2 fata, 2 spate, 2 turela
greutate totala 1 kg
mecanism de tragere si incarcare manual
Galerie foto: http://www.flickr.com/photos/94729808@N ... 8628258474
Va urma in curand un video cu t90 in actiune!