Mini Scale MOC

Scrie răspuns
Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mini Scale MOC

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 17 August '12, ora 16:56

Va prezint MOC-ul datorita caruia am castigat premiul 2 la concursul de vara Brickenburg :)
Deci... Am vrut sa neaparat sa fac ceva mini-scale, ca sa poata incapea mai multe lucruri pe placa si sa nu fie doar o masina si o cladire pe intreaga placa... :)
Va amintiti ca tema a fost traficul asa ca pentru a nu fi doar niste masinute mici pe un drum am facut podul (cu urmarirea de pe el) si trecerea la nivel cu calea ferata ; asa ca avem 3 feluri de trafic: rutier, feroviar si aerian :)
[flickr]7801360334[/flickr]
Ce sa mai zic... puteti vedea ca masinile sunt trase pe dreapta pentru a face loc politiei ca sa treca si.. sper ca va place vegetatia de langa calea ferata... roflol

[flickr]7801368944[/flickr]
[flickr]7801356316[/flickr]
[flickr]7801367896[/flickr]

Mai multe poze: http://www.flickr.com/photos/razvy_cluj ... 801367896/

Sper ca v-a placut! Astept parerea voastra!

P.S.Imi puteti spne cum as putea sa numesc acest moc? ,,mini-scale moc" suna prea...general, si n-am nicio idee roflol :? :(

HighTp3
guraliv
guraliv

Re: Mini Scale MOC

Mesaj de HighTp3 » Vin, 17 August '12, ora 18:04

roflol "Prea general" roflol Oricum , sa trecem la subiect : Hohohohoho superb ce sa spun foarte realist si da , chiar imi plac plantele de langa calea ferata roflol .Iti dua un sfat , altadata nu mai pune masinile asa langa bara ca zici ca sunt parcate ( roflol ) Punele drepte si mai spre mijloc , a da si incearca sa faci bordul masinilor mai vizibile ca mie mi se pare ca merg cu spatele roflol
Imagine

Lego Technic Fan

Technic Forever !

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Sâm, 18 August '12, ora 08:44

Felicitari!
MOCul este foarte reusit. Trenul este excelent iar stalpul cu restul detaliilor arata foarte frumos. (as mai fi inaltat un pic podul sa arate ca si cum cablurile stalpului ar trece pe sub el).

Un sfat iti dau si ar ajuta mult la prezentare daca ai poza intr-un mediu "blank" sau ai edita ulterior fundalul intr-un program ca sa iasa in evidenta doar MOCul.

M-am gandit la un nume pentru MOCul tau si i-as spune Urban Stir.

~Mihai

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Lun, 20 August '12, ora 12:04

Wow! Foarte impresionant. Am studiat pozele si vad foarte multe tehnici interesante. Imi plac mult si vehiculele, mai ales trenul, dar si motocicletele, foarte simple dar de efect. Spor la proiecte viitoare.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 20 August '12, ora 13:40

e foarte fain MOCul, mi-a placut de la prima vedere (dupa mine, asta merita primul loc). cel mai mult imi place ca ai facut un tren miniscale si ai facut si un stalp de catenara miniscale. cred ca esti primul care face asa ceva pe un site public. si totusi, se vede ca nuesti cunoscator: catenara are 5 m, trenul 4 m inaltime. pe de alta parte, daca puneai doi stalpi pe ambele laturi (asa cum se obisnuieste) ar fi fost mult mai realist. pe de alta parte, si camionul trebuia sa fie mai mic/egal cu trenul. asta despre greseli
acum despre punctele forte, in numar de NaN: ideea e super-mega-tare si practica, sinele si trecerea la nivel sunt fenomenale, vegetatia e super-realista, masinile si motoretele sunt superbe, elicopterul este inspirat din realitate(EC-135 Ministerul de Interne?). imi place foarte mult cum ai abordat tema traficului. totodata podul. desi un pic cam lat, e foarte reusit. MOCul e plin de NPU-uri
inca un pic, si vei fi """"concurenta"""" pt Mihai M.M.

apropo, spune-mi in PM, stai in Apahida su prin apropiere?
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Lun, 20 August '12, ora 17:26

@Tamas, e adevarat ca nu ma prea pricep in ale trenurilor ; am cautat doar niste fotografii cu stalpi si modelul asta de stalpi l-am vazut intr-o poza cu o gara :D roflol , nu in mijlocul campului ca in moc. Cat despre scara Vehiculelor, m-am straduit sa le fac cat de cat ca in realitate ; trenul nu ar fi aratat mai bine cu SNOT mai mare (SNOT=stud not on top ;) ) . Si elicopterul l-am facut dupa cele smurd :D ...cel putin fata.
A, si vreau sa subliniez ca podul nu e facut cu ornamente, ci doar asa simplu, fiindca e un pod de pe camp, de la o autostrada, sa zicem. ;)

Multumesc tuturor pt aprecieri! (spunand asta nu inchid subiectul, ci ii poftesc si pe altii sa isi exprime parerea :) )

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 20 August '12, ora 21:27

elicopterul l-am facut dupa cele smurd
deci da, EC-135 MAI. ma gandeam eu ca stalpul l-ai vazut in gara ca doar acolo se pun asa, doua fire pe un stalp
trenul nu ar fi aratat mai bine cu SNOT mai mare (SNOT=stud not on top )
fiindca e un EMU (Electric Multiple Unit) nu e o problema asa mare, ca alea sunt mai mici decat o locomotiva standard, sa zicem una de 2500-6000 kW
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook