Multumesc mult, ideea ta e super dar din pacate nu am destule piese pentru ceva mai mare... abia am avut sa termin peretii, a fost cam la limita....lapsanszkitamas
Ma bucur ca iti place, mersi Toni!tonicodrea

Mihai Marius Mihu scrie: din pacate nu am destule piese pentru ceva mai mare... abia am avut sa termin peretii

Never! [Never dont say never] > deci -> Va primi mereu :Ptonicodrea scrie:CAnd nu primeste Mihai 10/10?

toni si-a dat seama ca ceva nu e bine la kayjaycolezane dar nu e limba si punctuatia. e vorba de spamare. n-avem nevoie de 50.000 de mesaje care contin un cuvant gen "fain" fara o argumentatie. mai demult era un membru (clara) care spama pana i s-a atras atentia. repet: NU AVEM NEVOIE DE MESAJE CU UN CUVANT SI FARA SENS CARE DOAR OCUPA LOCULgallgeorge scrie:@Toni, nu cred ca esti in masura sa comentezi la capitolul "Limba Romana". Uita-te la fraza scrisa de tine si aminteste-ti sa pui niste semne de punctuatie ( virgule, punct ). De asemenea, cred ca verbul e "sa scrii".
Limba romana a fost deja inventata si nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine daca "kayjaycolezane" si-a exprimat parerea printr-un singur cuvant.
GRABA STRICA TREABA!
P.S: Este un MOC foarte reusit, imi place mult tema si culorile pe care le-ai folosit.