http://www.youtube.com/watch?v=83ZtHcYX2i0
Acesta este "The UnHero"(traducere: Ne-eroul), self-MOC-ul meu Hero Factory (adica ma reprez. pe mine in universul HF).
Povestea lui:
La Hero Factory, s-a fabricat un nou erou, Nick Redstone, la clasa tehnicieni.
Acesta a fost trimis intr-o misiune de paza a unui transport de minereu Quaza. Dar acei mineri nu stiau ca acolo se afla si Anti-Quaza. Printr-un accident, o cantitate mare de Anti-Quaza a cazut pe Nick Redstone, transformandu-l. De atunci nimeni n-a mai auzit de el...
Dar, dupa mult timp, in orasul Makuhero, cineva, avand forma unui erou, fura frecvent Quaza pentru a o transforma in Anti-Quaza. Oare cine era?... (Fostul) Nick Redstone, acum THE UNHERO...
Sper ca v-a placut MOC-ul meu povestea. Daca n-ati inteles termenii, cautati aici:
http://hf.biosector01.com/wiki/Main_Page
The UnHero
-
chirox_krika
- gură spartă

- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: The UnHero
Daca arati ca acel caracter,cred ca iti vezi intestinele ca piesa aia de piept si burta de pe caracter este portocaliu transparent roflol
Oricum ... arata destul de bine,chiar daca nu imi place HF,dar piesa aia alba pe cap nu prea imi convine.Ai ales culorile potrivite,daca are legatura cu mineralele,ca in Power Miners ai folosit piese colorate tr- (adica transparente).
Mult noroc cu viitoarele MOC-uri si continua sa creezi
Oricum ... arata destul de bine,chiar daca nu imi place HF,dar piesa aia alba pe cap nu prea imi convine.Ai ales culorile potrivite,daca are legatura cu mineralele,ca in Power Miners ai folosit piese colorate tr- (adica transparente).
Mult noroc cu viitoarele MOC-uri si continua sa creezi
-
chirox_krika
- gură spartă

Nu nu, self-MOC este un termen folosit in BIONICLE si Hero Factory, adica faci un MOC care sa arate asa cum ai vrea tu sa fii in universul respectiv. Piesa alba reprez. o urma de la ceea ce a fost, de-aia l-am facut asa. Ai avut dreptate in legatura cu culoarea, cam asa este colorata si Anti-Quaza.
Multumesc de observatie si apreciere.
Multumesc de observatie si apreciere.
-
kayjaycolezane
- vorbăreț

un self-MOC foarte reusit

-
chirox_krika
- gură spartă