@LaGrange, nu m-am inspirat dupa niciun model real, e... ce a iesit din imaginatie roflol
Cat despre usi, nu avea rost sa le fac... (ce, jeepul lui nico sau jeepurile de safari au usi?

) Nu avea rost sa fac alte chestii care sa se deschida fiindca ingreuna jeepul si nu mai aveam piese rosii, lungi de 15 studs
Nu inteleg ce vrei sa spui cu arcurile

au gaura in O asa ca nu aveam cum sa le prin fix ; sau daca te referi la cum stau, sunt apasate vreo 2-3mm pe fata...
Ce pot face in 40 zile de constructie? Cam tot ceva la fel de bun, chiar si daca muncesc intens. Vreau sa zic ca tot aceeasi minteconstruieste si tot aceleasi piese (putine) sunt

.
@N33, in legatura cu directia, ai dreptate, rotile nu stau chiar la maxim intoarse, s-ar mai putea misca vreo 5 mm. Oricum e bine asa, fiindca nu are diferentiale asa ar fi fost mai rau daca s-ar fi rotit mai tare

@mad_horax, greutate : ~1600 g cu baterii, viteza : ? Mai rapid ca al lui nico, fiindca el are diferentiale. Garda la sol: nu m-am gandit dar gandeste-te ca poti rostogoli o roata de
62mm pe sub ea roflol . Nu stu ce panta urca, n-am putut face testul fiindca n-am o place, sau 2 scanduri pe aici...
P.S. Daca as fi spus toate astea pana acum, n-ati mai fi avut ce intreba

P.P.S. Trebuie sa mentionez ca acesta e cel mai ,,longeviv" MOC de-al meu : a rezistat din 16 ian. pana in 10 aprile roflol