Bumblebee

Scrie răspuns
Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Bumblebee

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Mie, 08 Februarie '12, ora 21:44

Un MOC pe care l-am inceput anul trecut dar pe care l-am abandonat din lipsa de piese... galbene... :(

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Bumblebee

Mesaj de N33 » Mie, 08 Februarie '12, ora 21:51

nu nu nu ... nu arata prea bine,parca piesele corpului sunt in locul gresit ...
Imagine

Conform acestei poze este un pic mai lat,capota de masina nu este pe umar ,fata este alt cumva si burta .. .este mai lata :)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mie, 08 Februarie '12, ora 22:38

@N33: Shut Up! (pe ton glumet, fara intentie de jignire!!!)
:shock: :shock: :shock: e perfect :shock: :shock: :shock: ...cu exceptia partii de jos. arata foarte bine, n-are goluri si nu e "compact", adica nu e facut din caramidute. imi place cum i-ai facut fata, ma uimeste NPU-ul. ar trebui sa-ti trimiti CVul la TLG. sigur te vor lua :D :D
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Mie, 08 Februarie '12, ora 22:40

N33 scrie:nu nu nu ... nu arata prea bine,parca piesele corpului sunt in locul gresit ...

Conform acestei poze este un pic mai lat,capota de masina nu este pe umar ,fata este alt cumva si burta .. .este mai lata :)
OK dar sa tinem cont si de scara la care este facut si de putina diversitate de piese galbene pe care le am in colectie. Fata nu cred ca putea fi realizata mai bine de atat la dimensiunea aia... :)
Ultima oară modificat Mie, 08 Februarie '12, ora 22:49 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 2 ori în total.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Mie, 08 Februarie '12, ora 22:42

lapsanszkitamas scrie:@N33: Shut Up! (pe ton glumet, fara intentie de jignire!!!)
:shock: :shock: :shock: e perfect :shock: :shock: :shock: ...cu exceptia partii de jos. arata foarte bine, n-are goluri si nu e "compact", adica nu e facut din caramidute. imi place cum i-ai facut fata, ma uimeste NPU-ul. ar trebui sa-ti trimiti CVul la TLG. sigur te vor lua :D :D
Multumesc, ohhh that dream, please come true... :)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Mie, 08 Februarie '12, ora 23:00

L-am vazut mai demult pe pagina ta de mocpages si sunt uimit! Nu ma pricep la transformers dar la tehnici de constructie da => acest WIP este super, foarte foarte reusit! Am spus Work In Progress fiindca eu chiar vreau sa-l vad terminat, sa ne mai uimesti un pic. :)

P.S. Imi place ca acest moc e mai ,,vesel", seria cu 9 circles of Hell e interesanta si variata cu multe tehnici la mocuri dar ma ,,sperie" si nu ma incanta ideea de iad :) :? ;)

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Mie, 08 Februarie '12, ora 23:18

Razvy_cluj_ro scrie:L-am vazut mai demult pe pagina ta de mocpages si sunt uimit! Nu ma pricep la transformers dar la tehnici de constructie da => acest WIP este super, foarte foarte reusit! Am spus Work In Progress fiindca eu chiar vreau sa-l vad terminat, sa ne mai uimesti un pic. :)

P.S. Imi place ca acest moc e mai ,,vesel", seria cu 9 circles of Hell e interesanta si variata cu multe tehnici la mocuri dar ma ,,sperie" si nu ma incanta ideea de iad :) :? ;)

Multumesc Razvan, si eu vreau sa il vad terminat, abia astept sa se intoarca "pick a brick"-ul de la Clever :)

Seria 9 Circles of Hell e fara indoiala cel mai ambitios proiect al meu, am vrut sa fac ceva original si iesit din comun, stiu ca nu toata lumea "gusta" ideea dar daca aveti rabdare dupa ce o sa termin cu ultimele 3 am multe alte proiecte de MOC-uri de care cred ca o sa fiti cu totii incantati. :)