OK dar sa tinem cont si de scara la care este facut si de putina diversitate de piese galbene pe care le am in colectie. Fata nu cred ca putea fi realizata mai bine de atat la dimensiunea aia...N33 scrie:nu nu nu ... nu arata prea bine,parca piesele corpului sunt in locul gresit ...
Conform acestei poze este un pic mai lat,capota de masina nu este pe umar ,fata este alt cumva si burta .. .este mai lata

Multumesc, ohhh that dream, please come true...lapsanszkitamas scrie:@N33: Shut Up! (pe ton glumet, fara intentie de jignire!!!)
:shock: :shock: :shock: e perfect :shock: :shock: :shock: ...cu exceptia partii de jos. arata foarte bine, n-are goluri si nu e "compact", adica nu e facut din caramidute. imi place cum i-ai facut fata, ma uimeste NPU-ul. ar trebui sa-ti trimiti CVul la TLG. sigur te vor lua![]()

Razvy_cluj_ro scrie:L-am vazut mai demult pe pagina ta de mocpages si sunt uimit! Nu ma pricep la transformers dar la tehnici de constructie da => acest WIP este super, foarte foarte reusit! Am spus Work In Progress fiindca eu chiar vreau sa-l vad terminat, sa ne mai uimesti un pic.
P.S. Imi place ca acest moc e mai ,,vesel", seria cu 9 circles of Hell e interesanta si variata cu multe tehnici la mocuri dar ma ,,sperie" si nu ma incanta ideea de iad![]()
![]()