Cina Cea De Taina
-
devoratorul
- gură spartă

Re: Cina Cea De Taina
mel gibson o facut patimile si tu te sfiesti pt o rastignire a lui jesus varianta lego
nu vad o scena frumoasa in rastignirea sa dar daca ti neaparat fac si aceasta scena 
si sti care ar mai fi un lucru cam greu de realizat la rastignire, ca lego nu au scos un corp care sa nu aiba muschi pe el unul de om normal il au pe acela de la mini fig de sumo si nu merge pt ca este gras iar in rest sunt cele care au muschi pe ele si nu pot sa il pun pe Isus pe cruce cu muschi ca nu o fi fost la sala in vremea aia 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
na vezi asta e, de aia eram curios cum ai face rastignirea. oricum tema e foarte faina, sunt multe scene interesante care ar arata fain facute din lego.
la partea cu dealul te ajut cu o idee pe care am observat-o la o creatie a userului quinlan vos, postata la sectiunea MOCuri
la partea cu dealul te ajut cu o idee pe care am observat-o la o creatie a userului quinlan vos, postata la sectiunea MOCuri
Multumesc mult Tamas pentru idee dar vreau sa fac ceva original eu am terminat de curand si desenul si am gasit cum sa fac ,in primul plan voi face un drum care urca usor serpui pe care va fi Isus cu crucea inconjurat de romani si lume multa iar in plan doi un deal retezat unde sunt doi rastigniti ,hai ca o sa iasa ceva tare de tot ... garantez
acum la piese sa fac un inventar ca o sa se ridice ceva si cred ca o sa folosesc o placa 48*48
- lapsanszkitamas
- gură spartă

o sa iasa ceva frumos

In week poze si cu gradina Ghetzimani .... sunt gata

- lapsanszkitamas
- gură spartă

-
manuchao84