mam uitat la 3 sezoane de Star Wars The Clone Wars si inspiratia na stat cu mainile in san. sunt niste mocuri midiscale, adica nici mini si nici minifig scale. AT-TE-ul si tancul pot fii transportate de LAAT/c datorita unei incuietori actionate din spatele navei
LAAT/i (Low Altitude Assault Transporter/infantry) -nava cu doua geamuri si compartiment pentru clone (cei de la Lego ii zic Republic Gunship)
LAAT/c (Low Altitude Assault Transporter/carrier) -nava cu un geam si doi magneti laterali, fara cala/compartiment pentru trupe (cei de la Lego ii zic Republic Dropship)
AT-TE (All Terrain-Tactical Enforcer) -un mecha cu 6 picioare, clonele si maestrul Windu ii zic tanks
HAVw (Heavy Assault Vehicle/wheeled) A6 Juggernaut -tancul cu 5 perechi de roti, uneori numit Turbo Tank(<- si cei de la Lego)
dupa descriere...si ceva poze
http://imageshack.us/g/683/img0886wn.jpg/
despre Twilight, poate intr-un alt post(cand voi avea chef s-ai incarc pozele pe internet roflol )
republic vehicles
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: republic vehicles
Nus rele chiar imi plac
Pacat ca se vad piesele non LEGO ...
sunt fan SW si chiar seamana .. mai putin ala cu 6 picioare AT-TE arata cam aiurea la picioare ...
sunt fan SW si chiar seamana .. mai putin ala cu 6 picioare AT-TE arata cam aiurea la picioare ...
- lapsanszkitamas
- gură spartă

asta e cand ai putine piese bune si multe de umplutura. apropo, sunt mandru ca la mocurile astea piesele fake nu sunt asa de evidente ca la altele
-
devoratorul
- gură spartă

a iesit klumea de tot gunshipul!
..daca ii poti face un how its made si ce piese intra la el e super! 
- Nick-Name
- gură spartă

Gunship-ul chiar e super. Vreau si eu how is made!
P.S. Te-ai uitat la cele animate, nu? Mi le poti da si mie pe mess/mail?
P.S. Te-ai uitat la cele animate, nu? Mi le poti da si mie pe mess/mail?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

@devoratorul: am sa incerc...desi e cam greu...fiindca l-am dezmembrat
@nick-name: nu le mai am...incearca sa le descarci de pe TorrentPirateBay...in mod ciudat n-am gasit sezonul 4. apropo, eu m-am uitat la ele in engleza. in romana, le poti vedea pe CartoonNetwork
@nick-name: nu le mai am...incearca sa le descarci de pe TorrentPirateBay...in mod ciudat n-am gasit sezonul 4. apropo, eu m-am uitat la ele in engleza. in romana, le poti vedea pe CartoonNetwork