GREED

Scrie răspuns
yoz4lego
gură spartă
gură spartă

GREED

Mesaj de yoz4lego » Vin, 22 Iulie '11, ora 22:45

Cele 2 vehicule subacvatice (Green si Red, denumite impreuna GREED) au fost trimise in cautarea comori pierdute de la bordul submarinului nemtesc U-513 scufundat in apele Marii Nordului in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cele 2 vehicule sunt propulsate de acelasi motor ce functioneaza pe hidrogen. Hidrogenul vine din procesul de electroliza a apei, proces din care rezulta si oxigen. O parte din oxigen este folosit pentru combustie si aprinderea hidrongenului in timp ce o alta parte este redirectionata catre cabina pilotului pentru respiratie.
Green este un vehicul acvatic dotat cu senile si cu brate robotice. Pe langa senile, are 2 propulsoare ce il pot ajuta sa se deplaseze in orice directie. Este folosit pentru explorari subacvatice
Red este un vehicul acvatic folosit pentru deplasari mai mari datorita vitezei ridicate. Deasemenea este dotat cu camere video pentru capturarea imaginilor de pe fundul apei pentru a fi mai tarziu analaizat.

[flickr]5964371875[/flickr]
[flickr]5964372383[/flickr]
[flickr]5964930984[/flickr]
[flickr]5964932886[/flickr]
Imagine

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Re: GREED

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 22 Iulie '11, ora 23:08

Wow! Super-tare! Bravo! ;) Imi place descrierea, dar mai ales cum ai folosit piesele technic la RED! :D Vad, ca ai folosit mai multe tehnici de constrructie, ceea ce e foarte bine!Iar nava/submarinul ala banuiesc ca l-ai facut din piesele acelei navete (parca Shuttle Adventure), ai mai putea lucra un pic la ea, e destul de simpla... In rest ce mai e de spus, e foarte buna lucrarea, felicitari inca odata si SUCCES la CONCURS! ;)

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Sâm, 23 Iulie '11, ora 00:54

Dap submariunl este foarte simplu si facut cam pe fuga. Mai trebuia sa il si fotografiez si sa fac o tona de alte lucuri. Intradevar piesele acelea sunt de la Shuttle Adventure.
Multimesc de aprecieri.

Voi fi plecat timp de 2 saptamani si exista posibilitatea sa nu am internet. Oricum Succes tutor la concurs : D
Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 23 Iulie '11, ora 22:59

frumos...sau dus si sansele mele... roflol
foarte frumos...ai imbinat utilul(adica Lego Technic) cu placutul(aici nu trebuie explicatii =)) )...imi place ca ai construit doua vehicule
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook