R.A.S.T. Mars Rover x-1
-
yoz4lego
- gură spartă

R.A.S.T. Mars Rover x-1
In anul 2026, R.A.S.T. (Romanian Agency for Space Technology - Agentia Romana pentru Tehnologie Spatiala) a dezvoltat un vehicul care va fi folosit in misuni de recunoastere pe marte. Are o autonomie de 100.000 de km cu posibilitatea de a functiona si pe energie solara, atunci cand este permis. Are tractiune pe toate cele 8 roti, suspensie independenta, pendulara, si este propulsata de un mic reactor nuclear cu plutoniu.
[flickr]5065334468[/flickr]
[flickr]5065330520[/flickr]
[flickr]5065334468[/flickr]
[flickr]5065330520[/flickr]
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Re: R.A.S.T. Mars Rover x-1
Dragut, dar pozele sunt fain facute
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
- AdrianFlorea
- Fondator

Felicitari! ai ajuns la un nivel nou pentru rolug la capitolul calitatii pozelor. Imi place mult simplitatea formei dar in acelasi timp arata foarte functionala masinaria. detalii cum ar fi antena cu lumina verde, farul din fata, ajuta mult
.
Poate ai putea adauga niste capace de roata, niste discuri mici de 2 x 2. Dar arata bine si simplu asa.
Poate ai putea adauga niste capace de roata, niste discuri mici de 2 x 2. Dar arata bine si simplu asa.
-
yoz4lego
- gură spartă

e fain moc daca si romania ar merge pe marte cu un asemeanea vecicol
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!
City hall i want you!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
nota pe care o meriti e 10 cu * la patratul vitezei luminii.e absolut fantastic.l-ai incarcatpe site-ul lego?crede-ma daca o ti tot asa cei de la NASA sau ESA te vor contacta.inca odata , felicitari .
- Nick-Name
- gură spartă

Nu te superi daca fur si eu ideea de remorca, nu? Imi place cum ai facut-o sa se roteasca. Nu m-as fi gandit.
-
yoz4lego
- gură spartă

@lapsanszkitamas Multumesc. Sper din tot sufletul sa ajung pe acolo
Pe siteul lego nu l-am incarcat
@Nick-Name nici de cum esti liber sa o folosesti, chiar te rog. tehnicile lego nu sunt au drepturi de autor roflol si de altfel este posibil ca eu sa nu fiu singurul care a utilizato. comunitatea lego este uriasa. astept cu nerabdare creatia
@Nick-Name nici de cum esti liber sa o folosesti, chiar te rog. tehnicile lego nu sunt au drepturi de autor roflol si de altfel este posibil ca eu sa nu fiu singurul care a utilizato. comunitatea lego este uriasa. astept cu nerabdare creatia
- lapsanszkitamas
- gură spartă

despre chestia cu dreptul de autor...e asa cum spui...dar...sa incep povestea:cam prin ianuarie am facut in LDD un elicopter fai,cam de vreo 1000 de piese si am incarcat o poza cu el pe site-ul lego.acum doua saptamani am avut o surpriza.un nesimtit(care4 merita sa fie exclus din orice activitate lego) mi-a copiat lucrarea.desigur nu-i asa de bun ca originalul,ddar totusi...m-am simtit destul de prost:((
(mai ales ca erau aceleasi culori).
in concluzie,dreptul de autor este unul simbolic:il respecti pe autorul originalului daca schimbi macar culorile/marimea sau mentionezi de unde te-ai inspirat
in concluzie,dreptul de autor este unul simbolic:il respecti pe autorul originalului daca schimbi macar culorile/marimea sau mentionezi de unde te-ai inspirat
Pai fix de ai nu pun eu MOC
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!
City hall i want you!
-
yoz4lego
- gură spartă

@lapsanszkitamas eu ma refeream stric la tehnici. nu vad ideea de a mai numi creatia ta (a celui care copiaza) MOC pentru ca pur si simplu ai copiat ce a facut un om, in totalitate. eu nu am pus creatia pe LEGO.com deoarece multi copii mici frecventeaza acel site iar ei nu inteleg diferenta dintre a copia si a creea. oricum, Nick-Name este liber sa imi foloseasca orice idee, mai ales pentru ca miam dat acordul.
In concluzie, drepturi simbolice de autor ai asupra MOC-ului pe care l-ai creat, dar asupra tehnicilor folosite nu ai pentru ca exsista posibilitatea ca cineva sa le fii folosit deja.
Spor la construit!
In concluzie, drepturi simbolice de autor ai asupra MOC-ului pe care l-ai creat, dar asupra tehnicilor folosite nu ai pentru ca exsista posibilitatea ca cineva sa le fii folosit deja.
Spor la construit!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Nick-Name
- gură spartă

Oricum este destul de greu sa copiezi un MOC piesa cu piesa. Daca nu ai instructiunile nu o sa-ti iasa exact lafel.
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
lolclara scrie:Pai fix de ai nu pun eu MOC
respectiv copiat pe lego.com ... sunt multi pirati pe acolo, este chiar si un grup de flickr pentru a-i expune. Personal, imi face mai multa placere sa construiesc decat sa revendic cate o tehnica.
Pagina de Facebook a rolug