Fabrica de hamburgeri

Scrie răspuns
cristian333
gură spartă
gură spartă

Fabrica de hamburgeri

Mesaj de cristian333 » Sâm, 13 Octombrie '12, ora 18:01

Cristian: DOAMNELOR SI DOMNILO-
Cameraman: Tu ai idee ce trebuie sa faci aici? Esti la How It's Made! Esti doar un narator, nu un maestru de ceremonii.
Cristian: Shhhhhhh. Stiu ce fac. Eu am controlul! E EMISIUNEA MEA! FAC CE VREAU! Nu ma face sa te leg langa ceilalti...

Ca sa intelegeti ce se petrece aici, ei bine... Cristian a pus stapanire pe Discovery, a legat angajatii de calorifere si a pus cativa cameramani sa-l filmeze in schimbul unor batoane Snickers. Fiind plictisit, s-a decis sa faca un documentar. Si ce e mai bun decat acadelele? Asa e! Hamburgerii!
Bun venit la HOW IT'S MADE: HAMBURGERS!

[flickr]8079572702[/flickr]
Cristian: HAMBURGERI HAMBURGERI! MMMMMMMMMM! Oh. Filmezi? Hehe... Astazi va voi arata cum se fabrica hamburgerii. Am ajuns la fabrica de hamburgeri a companiei... Ummm... Nu stiu cum e prnunta asta. Oh. Urgblurghblurw? blarghrarwagh? Doamne. Sa zicem ca au un bufon ca mascota... Vom vorbi cu seful acestei fabrici, domnul... Aaaa... Nene, cum te cheama?
"Nenea sefu' ": LOL Nume! Hehehehe! LOL LOL
Cristian: Hmmm... Imi pare cunoscut numele... Nu conteaza. Mr. LOL, ne puteti arata cum functioneaza linia de productie? Mi-e foame!
[flickr]8079573016[/flickr]
Mr. LOL: HEHEHE Bip bop butoanele fac, si hamburgerii au plecat!
[flickr]8079578905[/flickr]
Cristian: Yummy!
[flickr]8079573362[/flickr]
Cristian: Oh! Oh! Ii vad! Ii vad!
Mr. LOL: hihehihaha
Cristian: Dar... Ce se intampla cu ei? Nu e nici-o trapa? Container? Ceva? Ar fi o risipa!
Mr. LOL: Oh, nu nu. Trenuletul vine, omuletul ia cutia, trenuletul si omuletul pleaca!
Cristian: Trenulet? Oh! Dar chestia care seamana cu un laser ce face?
Mr. LOL: Aia este spray-ul cu aroma MAGICA SI DELICIOASA DE CURCUBEU SI FERICIRE pe care o punem in hamburgerii nostri. Hahahahah!
Cristian: Se pare ca ai luat o supradoza, huh?
[flickr]8079573634[/flickr]
Mr. LOL: HIHIHI! TRENULETUUUL!
[flickr]8079579577[/flickr]
Cristian: Dar... Dar asta nici macar nu e un trenulet! E... Un fel de... Vagon cu o cutie pe niste sine ciudate.
[flickr]8079574054[/flickr]
Cristian: Hei tu! Da, tu! Omul cu cutia! Vreau sa aflu mai mult despre ce faci tu in fabrica...
Omul cu cutia: Cine? Eu?

INTRERUPEM ACEST PROGRAM PENTRU STIRI DE ULTIMA ORA! MAI SUNT 72 DE ZILE PANA LA CRACIUN!

Cristian: BUN VENIT IN PLATOU, MURITORU- HAHAHA! CE-MI PLACE VOCEA ASTA! NU STIAM CA AVEM ASA CEVA LA RECUZITA. SI NICI CA CEL MAI APROPIAT STUDIOU E LA 100 DE METRI DE FABRICA. CIUDAT. IA LOC, MURITORULE
Muritorul: Ok
[flickr]8079574588[/flickr]
Cristian: SPUNE-MI MAI MULTE DESPRE MESERIA TA!
Muritorul: Pai... Ma cheama Costache. Lucrez aici de 5 luni. Meseria nu e grea. Trebuie sa stau in chestia asta si sa o opresc la fiecare linie de productie, apoi sa incarc burgerii in lada pana la restaurant, de unde sunt preluati de ceilalti si...
Cristian: GATA, GATA! AM INTELES!
Costache:Oh, si trebuie sa port palariuta asta enervanta cu lanterna, pentru ca nu isi pot permite sa puna o afurisita lampa pe vagon!
[flickr]8079575160[/flickr]
Cristian: INTELEG

INAPOI LA FABRICA...

BOC! BUM! POW! KBOOM
INTUNERIC

Cristian: AAAAAA! Ce se intampla??
Mr. LOL: BUHU! Hihihihi

SE APRIND IAR LUMINILE

[flickr]8079575606[/flickr]
Cristian: Oh. Cred ca tipul ala lucra la curentul electric... Ar trebui sa angajati pe altcineva...
Cristian: Hei! Care e scopul? Vrei sa ma omori, nu?
[flickr]8079575762[/flickr]

IN PLATOU

Cristian: CUM TE NUMESTI SI CE FACI IN FABRICA, UCIGASULE?
"Ucigasul": Ma cheama Vladimir. Eu ma ocup cu TOTUL. Am grija ca banda rulanta sa nu se blocheze, sa nu pice curentul, supraveghez productia si spal podeaua.
[flickr]8079582087[/flickr]
Cristian: OH, DECI ESTI ALA BUN LA TOATE...

IN FABRICA

Cristian: Siii... cum mai exact functioneaza fabrica?
Mr. LOL: Materia prima intra prin spate, apoi- hihahihi
Cristian: Materia prima?
Mr. LOL: Da da da! Haha! Hai sa-ti arat!

IN SPATELE FABRICII

[flickr]8079582233[/flickr]

Cristian: Oh, aici e tomberonul, nu? Salut tipule de la salubrizare!
"Gunoierul": Hei.
[flickr]8079576768[/flickr]

IN PLATOU, SA SPERAM CA PENTRU ULTIMA OARA

Cristian: NEATA. CUM TE CHEAMA? CU CE TE OCUPI?
Gunoierul: Eu sunt Gogaie. De fapt, ma cheama Ion. Eu ma ocup cu materialul pentru hamburgeri, care e... in mare parte gunoi. Cuptorul este foarte cald, iar mirosul e insuportabil. Mai ales ca trebuie sa-l curat odata la 3 ore. De aceea trebuie sa port un aparat de respirat si casca.
[flickr]8079577992[/flickr]
Cristian: GUNOI? DINTR-O DATA MI-A PIERIT POFTA DE MANCARE...

IN SFARSIT, INAPOI IN FABRICA

Cristian: Ewww... Urata mai e si creatura asta... Mai bine mananc gaini de cauciuc...
[flickr]8079583093[/flickr]
Cristian: Daca din asta sunt facuti burgerii, nu voi mai manca niciodata... Imi vine sa vomit.Ioane! Da-mi palaria....

Cristian: Copii! Nu mai mancati hamburgeri! sunt otravitori si facuti din gunoaie si... Deliciosi si... Ah, pe cine pacalesc! Sprayul ala cu "fericire" are un efect puternic... NOM NOM NOM
VA ATEPTAM DATA VIITOARE LA HOW IT'S MADE! NOAPTE BUNA TUTUROR!

[flickr]8079586841[/flickr]

That's all...

Acum, pentru concursul lui Badgogo, particip cu scaunul din platou roflol Glumesc.

Mai multe poze cu lucrarea:

[flickr]8079578400[/flickr]
[flickr]8079584383[/flickr]
[flickr]8079584619[/flickr]
[flickr]8079584805[/flickr]
[flickr]8079579104[/flickr]

Partea din spate arata destul de bine...
[flickr]8079585399[/flickr]

Cosurile de fum pe care am incercat sa le fac mai... "Cartoon-ish"
[flickr]8079585619[/flickr]

Un detaliu dragut...
[flickr]8079585781[/flickr]

Luminle:
[flickr]8079585999[/flickr]

Un ventiator:
[flickr]8079586209[/flickr]

Si cam atat. Am incercat sa introduc ambele teme (jobs si how it's made) in MOC. Evident, am modificat putin emisiunea originala pentru ca EU am controlul! Muhahaha! :p roflol
Sper ca va place si acum... Juriul cu mila! :) Daca mai doriti poze, stiti unde ma gasiti! roflol
LEGO System Master!

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Re: Fabrica de hamburgeri

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 13 Octombrie '12, ora 18:24

Super!Imi place povestea cel mai mult!BTW,nu trebuia sa iti dau microfonul ala,ai spus ca vrei sa il testezi,nu sa stapanesti Discovery! roflol

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Sâm, 13 Octombrie '12, ora 18:29

Dar ala nu e microfonul tau. Al tau s-a spart cand i-am dat paznicului cu el in cap. roflol

Mersi! Ma bucur ca ti-a placut! :D :D
LEGO System Master!

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 13 Octombrie '12, ora 18:39

Ok deci microfonul meu nu a distrus lumea.....STAI!MI-AI SPART MICROFUNUL!
Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 14 Octombrie '12, ora 00:48

te urasc. te urasc mai tare decat urasc sa dansez. iti doresc moartea (figurativa cu tot cu MOCul tau)

imi place ca ai stil, ai talent si cel mai important, ai atitudine. :billiam: :billiam: :billiam:
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook