Dragi MOC-eri forumisti Rolug, continuam traditia inceputa anul trecut si lansam un concurs de MOC-uri ce se va desfasura pe tot parcursul anului 2016. Regulile sunt simple: trebuie doar sa MOC-uiti. Nu aveti vreo tema anume, dimensiune a MOC-ului sau limita maxima de piese. Piesele folosite trebuie sa fie doar LEGO originale. Dar nu trebuia sa mentionez asta de fapt, nu? 😀

Ca si data trecuta, vor fi premiati cei mai activi MOC-eri, adica cei care publica cele mai multe MOC-uri.

Ca sa va inscrieti, trebuie sa postati MOC-ul pe forum, in sectiunea LEGO MOCs: Creatii proprii, iar de acolo vor fi preluate si postate pe site. Se iau in considerare doar MOC-urile publicate in 2016, inclusiv cele participante la concursurile organizate de RoLUG. Si inca un lucru, noutatea de anul acesta: concursul este deschis TFOL-ilor si AFOL-ilor (adica limita minima de varsta este de 13 ani). Juniorii isi pot publica MOC-urile in sectiunea Juniori din subforumul GRUPURI.

Premiile oferite sunt urmatoarele:

Castigatorul locului 1 isi va putea alege un set, urmand ca cel clasat pe locul 2 sa isi aleaga un set din cele ramase si tot asa pana la epuizarea tuturor seturilor.

Concurentii si MOC-urile aferente le puteti vizualiza aici.

Daca aveti intrebari/neclaritati, le discutam aici.