A trecut ceva vreme de cand Rolug nu a mai organizat vreun concurs, asa ca ne-am gandit ca a cam sosit timpul sa va punem imaginatia la contributie. Iata care sunt coordonatele concursului:

TEMA
Personaje si scene din desene animate

Folosind oricate piese Lego, insa neaparat originale, pe o placa de maxim 48×48 studs, construiti o lucrare pe care sa nu o mai fi publicat pana acum pe nicaieri. Lucrarea nu trebuie sa contina sau sa sugereze acte de violenta, atitudini imorale ori sa incalce limitele bunului simt. Puteti crea un personaj la marime mare, sau o diorama dintr-un desen animat care sa contina si pesonaje.

DURATA
Va puteti inscrie lucrarile in perioada 28 mai – 15 iulie 2014. In data de 17 iulie 2014 vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului si ale celor stranse pe Facebook.

PARTICIPARE
Concursul este deschis doar membrilor forumului Rolug. Daca nu sunteti membru, va trebui sa va faceti cont. Va puteti inscrie cu mai multe lucrari, insa trebuie sa fie creatii proprii si individuale, nu colective. Nu exista limita de varsta, nici inferioara si nici superioara. Nu se vor accepta lucrari care au fost publicate anterior si nici fotografii prelucrate.

Pe adresa de mail clubrolug@gmail.com, trimiteti-ne 4 fotografii cu lucrarea si una cu voi si lucrarea si spuneti-ne care este titlul acesteia. Trimiteti-ne mailul cu lucrarea participanta de pe adresa cu care v-ati inregistrat si in forum. Impreuna cu fotografiile, scrieti si numele vostru complet, id-ul din forum, localitatea si judetul si varsta voastra. Castigatorii vor trebui sa ne furnizeze si adresa domiciliului si un numar de telefon pentru a le putea trimite premiul.

Dupa publicarea lucrarii, veti primi o confirmare pe mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit lucrarii. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica lucrarea, insa va vom preciza acest lucru.
Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata. Vom publica doar fotografiile castigatorilor cu premiul, cu acordul vostru.
In cazul participantilor minori, trebuie sa aveti acordul unuia dintre parinti.

JURIU
Juriul va fi alcatuit din 3 membrii Rolug care nu au drept de participare. Acestia vor nota lucrarile cu note de la 1 la 20, luand in calcul tehnicile folosite, originalitatea si complexitatea lucrarii. Pe langa acest juriu, vom mai face un clasament in functie de preferintele voastre. Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook Rolug, unde orice persoana poate da like uneia sau mai multor lucrari. In functie de numarul de like-uri, lucrarile vor primi un punctaj care se va adauga la cel oferit de juriu si in felul acesta se vor stabili castigatorii.

Rezultatele finale vor fi afisate pe pagina concursului. In cazul unui punctaj egal, va avea prioritatea lucrarea trimisa mai devreme. Fiecare lucrare va avea postarea ei separata si puteti da share la orice lucrare pe pagina voastra de facebook pentru a strange mai multe voturi.

PREMII
Vom acorda urmatoarele premii:


Setul 70803
Setul 75037
Setul 75031

Castigatorul locului 1 isi va putea alege setul dorit, urmand ca cel clasat pe locul 2, sa aleaga un set din cele 2 ramase, cel de pe locul 3 urmand sa primeasca setul ramas.

Un concurent poate castiga un singur premiu. In cazul in care un concurent se claseaza in primii 3 cu mai mult de o lucrare, va avea posibilitatea sa isi aleaga un singur premiu din cele 3, urmand ca restul premiilor sa se acorde urmatoarelor lucrari in ordinea punctajului.

Dupa primirea premiilor, castigatorii sunt rugati sa ne trimita o fotografie cu ei si premiul, fotografii care vor fi pubicate pe site-ul Rolug.

Spor la moc-uit!